среда, 3. јануар 2018.


МИЛИЦА – ПРВА БЕБА РОЂЕНА У НОВОЈ ГОДИНИ



  


Почетак ове године у нашем породилишту обележен је рођењем пет беба, четири девојчице и једног дечака. Међу њима, прва је рођена Милица, првог јануара у 08:50 часова, а потом Софија, Петра, Богдан и још једна девојчица која није добила име.
Међу срећним мајкама само је Миличина мајка, Миљана Ковачевић, из Краљева. Андријана Стојковић из Новог Села, Стојнић Кристина из Врњачке Бање и Димитријевић Тамара из Трстеника су родиле девојчице, а Сања Наупарац из Трстеника дечака.
Као и сваке године, Град Краљево и Црвени крст су обезбедили поклоне за бебе и њихове мајке. Члан Градског већа Милун Јовановић, задужен за ту област, је у име града бебама и мајкама пожелео добро здравље и успешну годину, уз обећање да ће град Краљево наставити да помаже у складу са својим могућностима.
Секретар Црвеног Крста - Радмила Добрић је уручила поклон пакете са беби опремом, пожелевши мајкама да још који пут дођу у наше породилиште са истим задатком, да на свет донесу здраву децу.

В.д. директора наше болнице – др Зоран Мрвић је рекао да су у прошлој години у Краљеву рођене само 1 184 бебе, што је наставак негативног тренда последњих година. Уз новогодишње честитке младим мајкама, директор је запосленима у породилишту пожелео много више посла у овој години, а све у циљу повећања наталитета.  


Нема коментара:

Постави коментар