петак, 8. јул 2016.

ЈОШ ЈЕДНА ДОНАЦИЈА ''БЛИЦ ФОНДАЦИЈЕ''




У оквиру акције  Блиц фондације ''Срце за децу'', а под покровитељством Министарства здравља, нашем породилишту су донирана два клима уређаја.
Фирма ''Елком трејд'' из Ниша је дародавац укупно 50 клима уређаја који ће бити подељени и осталим породилиштима у Србији. Циљ нове акције је да се олакша боравак трудница, породиља и новорођенчади у нашем породилишту током врелих, летњих дана.

Дописник ''Блица'' из Краљева – Ненад Божовић - је у име фондације уручио  донацију и подсетио да је ова акција наставак опремања српских породилишта неопходном опремом. Подсетимо, пре месец дана у оквиру акције ''Срце за децу'' наше породилиште је добило апарат за испитивање слуха код новорођенчади, који је неопходан за благовремено лечење оштећеног слуха код деце. 

Др Милан Роговић из Службе за гинекологију и акушерство је захвалио ''Блиц фондацији'' и рекао да ће од сада боравак младих мајки и њихових беба у породилишту бити још пријатнији.

И докторка Сунчица Бабић – неонатолог,  је захвалила донаторима који су препознали потребе и приоритете одељења у којима почињу најлепше животне приче.




Нема коментара:

Постави коментар