петак, 15. јул 2016.


ПРИЗНАЊЕ ЗА ВРЕДАН РАД И ОСТВАРЕНЕ РЕЗУЛТАТЕ





Поводом Дана Општине Врњачка Бања, у четвртак – 14. јула је у банкет сали хотела ''Звезда'' одржана свечана седница на којој су уручена признања установама и појединцима који су се у протеклој години истакли својим радом и оствареним резултатима.  Поред бројних званица, седници су присуствовали  министар омладине и спорта у Влади Републике Србије господин Вања Удовичић, помоћница министра здравља – госпођа Мирјана Ћирић задужена за сектор за организацију здравствене службе, као и многи други угледни гости из света привреде, политике, науке.

Том приликом, нашем директору, мр сци. мед. др Зорану Мрвићу, уручено је вредно признање – Плакета са сребрним амблемом.

Председник Скупштине Општине Врњачка Бања – господин Иван Радовић је уручио признање, рекавши да оно одлази у праве руке, као награда за изузетан допринос у организацији и осавремењавању Опште болнице ''Студеница'' Краљево, поспешивању здравствене заштите, као и помоћи и подршци грађанима Врњачке Бање у остваривању права на здравствене услуге.

Др Зоран Мрвић је представницима Општине Врњачка Бања захвалио на урученом признању, скромно рекавши да је он само одговорно радио свој посао . ''Много тога смо до сада урадили и на то смо поносни, али нас још много ствари очекује, тако да ћемо наставити да радимо на усавршавању здравствене заштите, стварању бољих услова за рад лекара и медицинских сестара, а све у циљу квалитетнијег и успешнијег лечења наших пацијената'', рекао је др Мрвић. 

 



Нема коментара:

Постави коментар