уторак, 30. август 2016.


КРАЉЕВЧАНКА ВЕЛИКОГ СРЦА
Током прошле недеље угостили смо Лидију Луковић -Јанићијевић, која је била у краткој посети свом родном граду. Искористили смо прилику да јој се захвалимо за донацију опреме коју је, заједно са својим колегама из Универзитетске болнице из Базела, прикупила за нашу установу.

У више него срдачном разговору са директором др Зораном Мрвићем, Маријом Мијајловић – главном сестром наше установе и Драганом Михаиловић – главном сестром Службе урологије, наша гошћа је истакла  велико ангажовање својих пријатеља који су пореклом са простора бивше Југославије, различитих националности, а опет уједињени око заједничког циља – да помогну својим земљацима. Помоћ која је допремљена током априла месеца је тек прва у низу акција које припремају. Ускоро ће уследити још једна испорука апарата и опреме која је потребна нашој установи, што ће такође бити донација из Базела.

Уз велику захвалност и симболичне поклоне за ове хумане људе, које је уручио мр сци. мед. др Зоран Мрвић – наш директор - обећали смо да ћемо и даље бити у самом врху здравствених установа у Србији и тако оправдати указано поверење.

Нема коментара:

Постави коментар