среда, 4. новембар 2015.


ДОНАЦИЈА ЗА НАШЕ ПОРОДИЛИШТЕ




Данас је у организацији Савета за популацију, децу и социјална питања Српске напредне странке нашем породилишту уручена вредна донација. Потпредседница Савета – Славица Радоњић нам је том приликом рекла да су ову акцију организовали са великим задовољством, а повод је помоћ породилишту у виду пелена, бенкица и постељине.

''Недавно је, тачније 16. октобра, у Адранима одржан хуманитарни концерт ''Бебе су дар, даруј и ти''. Средства која су прикупљена продајом карата за овај концерт су употребљена за куповину 250 комада памучних пелена, 100 бенкица и 22 комплета постељине. Цена карте је износила 100 динара, а прикупљено је укупно 53 000 динара. Овај концерт је одржан у организацији Савета за популацију, децу и социјална питања Српске напредне странке, уз помоћ Месног одбора Адрани и Културно уметничког друштва ''Моравац''.
С обзиром да СНС увек посебну пажњу обраћа на најмлађе и најстарије чланове нашег друштва, није било тешко одлучити коме ће ова помоћ бити уручена. Овде почиње живот, а ми смо ту да помогнемо да сваки корак напред буде бољи и успешнији. Вашем директору, др Зорану Мрвићу, желимо да пренесемо подршку грађана који су препознали његов труд и ангажовање да ова установа сачува и побољша свој углед''.

У име запослених у породилишту и Општој болници ''Студеница'' др Зоран Мрвић је захвалио донаторима и позвао и остале друштвено одговорне организације и појединце да нам, у складу са својим могућностима, помогну у опремању болничких служби.


 



Нема коментара:

Постави коментар