уторак, 10. јануар 2017.


ДАРИВАНЕ БЕБЕ РОЂЕНЕ У ДАНЕ БОЖИЋА




Прве три бебе, два дечака и једна девојчица,  рођене у дане Христовог рођења дариване су и ове године. Њих је у нашем породилишту посетила заменица градоначелника града Краљева Марица Мијајловић и у име града им полонила ваучере на износ од по 15 000 динара за куповину беби опреме у ''Апотеци Краљево''. Мајке Радана Тодоровић, Марина Вучковић и Александра Јаковљевић су од града добиле по букет цвећа.
Марица Мијајловић је уз честитке родитељима пожелела лепу, здраву и напредну годину. Свим грађанима Краљева пожелела је да у овој години имају више разумевања једни за друге, толеранције, љубави и да сви учинимо све што можемо како би нам било боље.

Др Драган Каљевић – помоћник директора за унапређење квалитета рада у ОБ ''Студеница'' је истакао да подршка локалне самоуправе много значи и породиљама и нашој болници. Са надом да ће се ове године у нашем породилишту  повећати број порођаја,  др Каљевић је нагласио да је уз квалитетну сарадњу са осталим институцијама једино могуће борити се против беле куге која хара Србијом.


 



Нема коментара:

Постави коментар