четвртак, 2. јул 2015.


ЈОШ ЈЕДНА ДОНАЦИЈА ОПШТОЈ БОЛНИЦИ „СТУДЕНИЦА“





Општа болница „ Студеница“ склопила је уговор са фирмом „МД Интернационал“ по којем ће свака породиља у наредних годину дана добити поклон компаније „ Виолета“: пакет пелена, хигијенске марамице и брошуру која у себи садржи сва неопходна упутства за негу детета, вакцинални картон и сл.
Приликом посете представника Компаније „Виолета“ породилишту, Ђорђа Милашиновића,  новопечене маме добиле су комплете ових производа за негу беба.
Надам се да смо направили добар избор фирме, да је њихова добра воља та која ће резултирати повећањем наталитета у нашем граду, рекао је директор ОБ „Студеница“, др Зоран Мрвић.
„Ми ћемо и даље  наставити  да стимулишемо мајке и да им омогућимо да лакше поднесу порођај, новог члана породице, да смањимо финансијске тешкоће и тиме омогућимо повећање наталитета, рекао је др Мрвић.

Годишње се у Краљеву роди око 1 200 беба. Међутим, иако је краљевачко породилиште једно од најопремљенијих у Србији, број порођаја из године у годину је све мањи. Овакве и сличне акције могле би донекле да допринесу повећању наталитета у нашој земљи.



  

Нема коментара:

Постави коментар