среда, 10. јануар 2018.



ГРАДОНАЧЕЛНИК У ПОСЕТИ ПОРОДИЛИШТУ




Као и протеклих година, Градоначелник Краљева – др Предраг Терзић, је поводом Божића обишао породилиште и уручио поклоне бебама рођеним у дане божићних празника.
Јованка Ђорђевић из Ратине, Александра Миличић из Каменице које су родиле девојчице и Слађана Беловођанин из Цветака, мајка дечака, од града  су добиле поклон ваучере у износу од по 15 000 динара за куповину беби опреме у Апотеци Краљево и по букет цвећа.
''Данас смо дошли у породилиште да обиђемо прве бебе које су рођене у дане божићних празника. Мајкама и бебама смо уручили пригодне поклоне, а ја се надам да ћемо ове године имати више беба у односу на претходну, и да ћемо и у том погледу показати напредак нашег града'', рекао је градоначелник Краљева др Предраг Терзић.
У име руководства Опште болнице ''Студеница'', медијима се обратио           др Милан Парезановић, помоћник директора за интернистички одсек, захваливши градоначелнику на поклонима. ''У претходна три дана у нашем породилишту је рођено шест беба, три са територије града Краљева и три са подручја Врњачке Бање. Волео бих да да у будућем периоду тај број буде знатно већи, па да се чешће виђамо са градоначелником овако лепим поводом'', рекао је у свом обраћању др Парезановић.







Нема коментара:

Постави коментар