четвртак, 31. децембар 2015.



ПОДЕЉЕНИ НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ
ДЕЦИ КОЈА СЕ ЛЕЧЕ У НАШОЈ БОЛНИЦИ




И ове године, у последњој недељи децембра, 5. спрат хируршке болнице је био највеселије место у  граду. Васпитачи Предшколске установе ''Олга Јовичић – Рита'' приредили су новогодишњу представу за малишане, а пакетиће обезбедили наши верни пријатељи:

  •     .     Коло српских сестара – подружница Краљево;
  •     .     Клуб америчког фудбала ''Краљевске круне'';
  •     .     Организација ''Љуби ближњег свог'';
  •     .     Синдикат немедицинских радника Опште болнице ''Студеница''.



Како нам је рекла госпођа Милана Шпоња из Кола српских сестара, ово је друга година за редом како се поводом великог празника Материца, деле поклони нашим најмлађим пацијентима. Поред воћа и слаткиша, овога пута су поклониле сликовнице и остала дидактичка средства за играоницу која се налази у оквиру одељења дечје хирургије.

Марија Мијајловић – главна сестра наше установе је захвалила нашим пријатељима и истакла да је ово још један од начина да се нашим малишанима олакша боравак у болници током лечења.

Из клуба ''Краљевске круне'' и ове године су поделили пакетиће и још једном показали висок ниво друштвене одговорности. Господин Срђан Ћосић – председник овог клуба је овом приликом најавио и посету за Божић, када ће поново обрадовати наше малишане.

У име Синдиката немедицинских радника говорила је Сузана Бакшуновић, рекавши да је то најмлађи Синдикат и има најмање чланова, али је зато његово срце велико.

Деца су се у своје собе вратила наручја препуних поклона, задовољна и весела. Верујемо да смо им улепшали овај децембарски дан и да ће га се дуго сећати.

  

   



Нема коментара:

Постави коментар