петак, 16. јун 2017.


ДОНАЦИЈА ЗА АМБУЛАНТУ ДЕЧЈЕ ХИРУРГИЈЕ





После претрпљеног вршњачкох насиља, на одељењу дечје хирургије је збринут дечак В.К. стар 13 година. Његови родитељи и представници предузећа ''Студеница електро'' из Ушћа посетили су ово одељење и у знак захвалности поклонили комадни намештај за амбуланту (две комоде, радни сто, тоалетни сточић) нешто од медицинске опреме (пулсни оксиметар, назални аспиратор, дигитални тензиметар, дигитални инхалатор) и један телевизор за пацијенте који се лече на овом одељењу.
Како нам је рекла дечакова мајка, Тања Кањевац, ова донација је знак родитељске захвалности за љубав, негу и бригу коју је показао тим лекара, медицинских сестара и техничара који раде у Служби дечје хирургије.
''У данима када је због претрпљеног стреса било веома тешко и нашем сину и нама, особље овог одељења је својим брижним и изнад свега високо професионалним односом помогло да пребродимо невољу која нас је задесила. Волела бих да смо сада могли да набавимо све што је потребно како би се рад у овој служби унапредио, али надам се да ће за то бити прилике'', каже госпођа Кањевац.
Др Зоран Стевановић, начелник Службе дечје хирургије је захвалио донаторима и скромно рекао да су сви они само радили свој посао и ништа више од тога. Позвао је и друге друштвено одговорне организације и појединце да својим донацијама помогну у стварању бољих услова за лечење наших пацијената.




Нема коментара:

Постави коментар