четвртак, 29. децембар 2016.


ГРАДОНАЧЕЛНИК И КРАЉЕВСКЕ КРУНЕ ПОСЕТИЛИ

ДЕЧЈЕ ОДЕЉЕЊЕ 





Чланови клуба америчког фудбала ''Краљевске круне'' и Градоначелник Града Краљева обишли су децу која се лече на одељењу педијатрије. Тим поводом, Градоначелник је овом одељењу  поклонио књиге за децу које ће малишани моћи да читају и тако прекрате време које проводе у болесничким собама током лечења. У пријатном разговору са децом говорио је о свом одрастању и малишанима пожелео да што пре оздраве и врате се својим породицама.
 Краљевске круне су традицонално уз Деда Мраза поделиле новогодишње пакетиће, што је обрадовало наше најмлађе пацијенте који су са одушевљењем посматрали своје старије другаре спортисте. Срђан Ћосић – председник клуба - је захвалио донаторима уз чију помоћ су прикупљени новогодишњи поклони за децу и позвао и остале друштвено одговорне организације и појединце да следе њихов пример.
Иако је број оболелих повећан услед респираторних инфекција  и има доста пацијената са тешком клиничком сликом, гости су успели да својим доласком измаме дечје осмехе.

Директор болнице – др Зоран Мрвић – захвалио је гостима на посети и поклонима и пожелео нашим суграђанима срећну Нову Годину. 

  


Нема коментара:

Постави коментар