понедељак, 27. април 2015.

Пресељење у Интернистички сектор


ПОЧЕЛО ПРЕСЕЉЕЊЕ СЛУЖБИ У ИНТЕРНИСТИЧКИ СЕКТОР



Од четвртка траје пресељење у реконструисан Интернистички сектор. Много посла који изискује селидба одрадили смо веома лако, уз помоћ наших пријатеља.
Медицинске сестре, лекари, радници техничке службе, обезбеђења, хигијене, ударнички су радили и за време викенда како би се реновирана зграда што боље припремила за смештај пацијената.
Заједно са њима радили су и играчи клуба америчког фудбала ''Royal crowns'' које је предводио председник клуба господин Срђан Ћосић. У кратком разговору, јер времена за већи предах није било, рекао нам је да на њхову помоћ увек можемо да рачунамо. Оваква и сличне акције које спроводе константно, причињавају велико задовољство и њима самима.

Поред њих, велики допринос у и помоћ пружио је подмладак Српске напредне странке из Краљева. Како нам је рекао Владимир Баралић – повереник Савета омладине СНС-а, омладинци се увек одазивају оваквим акцијама. Веома су поносни на помоћ коју су пружили приликом отклањања последица земљотреса, на ангажовање својих чланова на санацији поплављених домаћинстава и скромно додаје да не воле да се медијски експонирају док помажу онима којима је помоћ потребна.

Притвореници  који се налазе на издржавању казне у Окружном затвору Краљево нису крили задовољство што имају прилику да ураде нешто корисно за заједницу. Њихова помоћ нам је много значила и када смо намештај селили из болнице због реконструкције.
Ово је била још једна акција коју смо, уз помоћ наших осведочених пријатеља, успешно одрадили, све у циљу да реконструисани Интернистички сектор засија пуним сјајем. Свима њима се од срца захваљујемо на пруженој помоћи. 


 

  







Нема коментара:

Постави коментар