петак, 13. октобар 2017.



ОТВОРЕН ШАЛТЕР ПОШТЕ СРБИЈЕ




Као високо профитабилна и друштвено одговорна компанија Пошта Србије константно шири лепезу услуга које пружа корисницима, а резултат друштвено одговорне политике пословања која се спроводи годинама је и отварање посебног шалтера у просторијама Опште болнице „Студеница“. Повод је податак да се у овој здравственој установи током године обави око три стотине хиљада прегледа, а у 530 постеља реализује 25 хиљада ноћења. Присуством у просторијама болнице Пошта Србије омогућава корисницима здравствених услуга, и запосленима у Општој болници, свакодневно пружање најсавременијих поштанско финансијских услуга, али и других из домена универзалног поштанског сервиса.
- Овде ћемо покушати да развијемо концепт преноса медицинске документације и услугу „Нека ваша пошиљка чека на вас“. Осим што ће све пошиљке које гласе на примаоца Општа болница „Студеница“ чекати на овим шалтерима пошиљке ће по захтеву пацијената чекати и све кориснике здравствених услуга – истакао је директор функције поштанске мреже у Јавном предуезћу Поште Србије Срђан Јовановић и потврдио да овим није окончан развој поштанске мреже на територији Краљева.
Од почетне идеје до реализације протекле су пуне две године, а интерес Опште болнице вршилац дужности директора др Зоран Мрвић види у могућности да се корисницима услуга пружа могућност да на кућну адресу добије различиту документацију, од лабораторијских анализа, налаза рендген службе, снимака скенера и магнетне резонанце до свих других анализа и лекарских налаза чиме се за степеницу више подиже квалитет услуга које пружа ова здравствена установа.
- Други разлог је што омогућавамо запосленим радницима да у току паузе, без изласка из здравствене установе, могу да изврше уплате или подигну новац а трећи разлог је сарадња са службом Поште тако да ћемо на овом шалтеру сами преузимати, па наш радник не мора да иде у друге поште у граду за преузимање или слање пошиљки према корисницима – каже др Мрвић уз потврду да реализацијом овог пројекта није завршена сарадња са Поштом Србије у пружању нових услуга према плану и могућностима поштанске службе.




Нема коментара:

Постави коментар