понедељак, 4. април 2016.


ПРИНЦЕЗА КАТАРИНА ДОНИРАЛА ОПШТОЈ БОЛНИЦИ „СТУДЕНИЦА“ АУТОМОБИЛ




Њ.К.В. принцеза Катарина посетила је Краљево и Општој болници „ Студеница“ поклонила путнички аутомобил Фиат 500 Л, вредан 10.350 евра, купљен захваљујући Хуманитарној организацији „Лифелине Канада“, која је под покровитељством принцезе Катарине.
У Општој болници „ Студеница“ принцезу Катарину дочекали су градоначелник Краљева Томислав Илић и директор ОБ „ Студеница“ , др Зоран Мрвић, који су се захвалили принцези Катарини на овој вредној донацији.
„На хуманитарној донаторској вечери успели смо да прикупимо новац за 6 путничких аутомобила, које ћемо донирати болницама у Србији, а краљевачка болница добија прву донацију. Желим да овај аутомобил користите дуго и успешно на добробит свих ваших пацијената, рекла је принцеза Катарина.
Њ.К.В. посетила је и малишане на Одељењу педијатрије и даривала им играчке, како би им мало увеселила дане које проводе на лечењу у болници.

Принцеза Катарина је и до сада помагала краљевачку здравствену установу, донирајући санитетско возило, инкубатор, 200 душека и постељину.

Нема коментара:

Постави коментар