среда, 5. октобар 2016.


ПОКЛОНИ ЗА ОНКОЛОШКИ ДИСПАНЗЕР




Женски центар „Милица“, под покровитељством Министарства здравља Републике Србије, Института за јавно здравље Србије ''др Милан Јовановић Батут'', у сарадњи са локалним самоуправама и здравственим институцијама, другу годину за редом је организовао Караван ''Дај педалу раку''.

После програма на Тргу српских ратника, учесници каравана обишли су Oнколошки диспанзер наше болнице и донирали 30 комплета постељине за део у коме пацијенти примају терапију. Поред тога, просторије диспанзера су украшене сликама са мотивационим порукама и цветовима љубичасте боје, која је карактеристична за женски центар ''Милица''.
Са овог скупа, који је поред чланова локалне самоуправе окупио и представнике градских удружења и чланове Друштва за борбу против рака ''Краљица Јелена Анжујска'' послата  је заједничка порука женама да редовним превентивним прегледима контролишу своје здравље.
Још једном су активности за очување здравља жене окупиле људе из различитих организација са истим циљем – победити карцином и заједничком поруком ''НЕ БОЈ СЕ, САМО ВЕРУЈ''!

 






Нема коментара:

Постави коментар